Kavni atelje
BULAVA
Kavni atelje
BULAVA
Pozdravljeni ljubitelji kave, spoznajmo se pobližje!

Kavni atelje BULAVA je delček iz oddaljene in snežne Sibirije v Sloveniji, ki obožuje kavo tako kot vi!

Pražarna BULAVA = družinska pražarna kave = Nikolaj+Marina.
Nikolaj je glava in srce podjetja. Kot resni moški išče kakovostno zeleno kavo, ki jo zbira kot ženo, eno in edino za celo življenje. Saj so kakovostna zrna ključ do dobre kave.

Pa kako praži kavna zrna! WoW! Ko spiješ skodelico njegove kave razumeš, kako je življenje prelepo. A veste zakaj? Ker meni, da je kava ena od najbolj seksi pijač.

Marina je duša podjetja. Vodi strani na družbenih omrežjih in kot vila pomaga uresničiti vse kavne skrivnosti.


Zakaj bi izbrali ravno nas:

15 let izkušenj v podjetništvu, 6 let vodenja lastne kavarne, izobraževanja za praženje kave v Barceloni. To so vsi dejavniki, ki so nam pomagali razumeti, kako lahko napolnimo skodelico kave v vaših rokah z pozitivnimi čustvi.

Skrbno izbiramo zelena zrna, preverjamo njihovo kakovost in svežino. Način in stopnjo praženja prilagajamo vsaki vrsti kave. Nikoli ne uporabljamo umetne arome, vendar bo vaša skodelica kave polna okusa po sočnem sadju, čokoladi, kakava in različnih drugih začimb. Kadar si boste pripravili skodelico kave iz naše pražarne, boste polni energije za cel dan in to brez pospešenega utripa.

Ko dobite paket naše božanske kave, ste lahko prepričani v njeni stoprocentni svežini, ker nikoli ne pražimo kavo na zalogo, ampak samo po naročilu.

Brezplačna dostava kave.

Lahko se vedno z nami posvetujete glede izbora in izboljšanja okusa kave zase, za kolege ali prijatelje. Z veseljem bomo delili z vami skrivnosti priprave kave.

Po potrebi poskrbimo za mletje, ga bomo izvedli na profesionalni opremi, tako, da lahko uživate takoj ob skodelici vaše najljubše kave.

Častimo vas z pozitivnimi emocijami! Pripravite kavo doma bolje, kot v kavarni!
Kontaktirajte nas:
E-naslov: info@coffeebulava.com
Telefon: +386 51784554
Facebook Instagram
Made on
Tilda